-
Rodzaje kaw
- Ziarnista kawa - 100% Arabica
- Ziarnista kawa smakowa 100% Arabica
- Ziarnista kawa BIO
- Ziarnista kawa - 100% Robusta
- Ziarnista kawa bezkofeinowa
- Kawa bezkofeinowa ziarnista aromatyzowana
- Mieszanki Espresso
- Rozpuszczalna kawa
- Rozpuszczalna kawa smakowa
- Kawa na filtr, v60
- Cascara i produkty kawowe
- Zielona kawa
-
Kawa według kraju pochodzenia
- Guinejská káva
- Kawa hawajska
- Kawa Togo
- Kawa w Wenezueli
- Kawa z Australii
- Kawa z Bali
- Kawa z Boliwii
- Kawa z Brazylii
- Kawa z Burundi
- Kawa z Dominikany
- Kawa z Ekwadoru
- Kawa z El Salvadoru
- Kawa z Etiopii
- Kawa z Gwatemali
- Kawa z Hondurasu
- Kawa z Indii
- Kawa z Indonezji i Jawy
- Kawa z Jamajki
- Kawa z Jemenu
- Kawa z Kamerunu
- Kawa z Kenii
- Kawa z Kolumbii
- Kawa z Kongo
- Kawa z Kostaryki
- Kawa z Malawi
- Kawa z Meksyku
- Kawa z Myanmar (Birma)
- Kawa z Nepalu
- Kawa z Nikaragui
- Kawa z Panamy
- Kawa z Papui Nowej Gwinei
- Kawa z Peru
- Kawa z Puerto Rico
- Kawa z Rwandy
- Kawa z Tanzanii
- Kawa z Timoru
- Kawa z Ugandy
- Kawa z Wietnamu
- Kawa z Wybrzeża Kości Słoniowej
- Kawa z Zambii
- Kawa z Zimbabwe
- Kubańska kawa
Potrzebujesz porady?
Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Kawa z wyższą kwasowością
Kawę o wyższej kwasowości docenicie jeśli lubicie smaki świeże, eleganckie. O tym jaki bedzie w rezultacie Wasz kubek decyduje zarówno odmiana kawy, jak i prażenie. Dzięki temu niektóre właściwości mogą rozwijać się w ziarnach, inne można stłumić. Kwaśna kawa jest zwykle wybierana przez bardziej… cały opis
INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE kawa ziarnista
ETHIOPIA DJIMMAH kawa ziarnista
KENIA AA SUPERSTAR kawa ziarnista
EKWADOR 100% ROBUSTA - kawa rozpuszczalna
ETHIOPIA DJIMMAH BIO kawa ziarnista
Boliwia AA kawa ziarnista
INDIE PLANTATION AA kawa ziarnista
KENIA KAINAMAUI AA - Micro Lot
Kolumbie Embrujo Anaerobic Natural - Micro Lot
Kenia AA Nakuru Mutungat - Micro Lot
INDIA MONSOON MALABAR AA GRADE BIO kawa ziarnista
Kawa z wyższą kwasowością
Kawę o wyższej kwasowości docenicie jeśli lubicie smaki świeże, eleganckie. O tym jaki bedzie w rezultacie Wasz kubek decyduje zarówno odmiana kawy, jak i prażenie. Dzięki temu niektóre właściwości mogą rozwijać się w ziarnach, inne można stłumić. Kwaśna kawa jest zwykle wybierana przez bardziej doświadczonych miłośników kawy, którzy próbowali większości słodkich kaw i szukają nowych warstw smakowych. Wybierzcie uprawy z plantacji Boliwii, Ekwadoru, Kenii, Etiopii, Indii. Odkryjcie zmysłowość i moc wysokiej jakości kawy.