-
Rodzaje kaw
- Ziarnista kawa - 100% Arabica
- Ziarnista kawa smakowa 100% Arabica
- Ziarnista kawa BIO
- Ziarnista kawa - 100% Robusta
- Ziarnista kawa bezkofeinowa
- Kawa bezkofeinowa ziarnista aromatyzowana
- Mieszanki Espresso
- Rozpuszczalna kawa
- Rozpuszczalna kawa smakowa
- Kawa na filtr, v60
- Cascara i produkty kawowe
- Zielona kawa
-
Kawa według kraju pochodzenia
- Guinejská káva
- Kawa hawajska
- Kawa Togo
- Kawa w Wenezueli
- Kawa z Australii
- Kawa z Bali
- Kawa z Boliwii
- Kawa z Brazylii
- Kawa z Burundi
- Kawa z Dominikany
- Kawa z Ekwadoru
- Kawa z El Salvadoru
- Kawa z Etiopii
- Kawa z Gwatemali
- Kawa z Hondurasu
- Kawa z Indii
- Kawa z Indonezji i Jawy
- Kawa z Jamajki
- Kawa z Jemenu
- Kawa z Kamerunu
- Kawa z Kenii
- Kawa z Kolumbii
- Kawa z Kongo
- Kawa z Kostaryki
- Kawa z Malawi
- Kawa z Meksyku
- Kawa z Myanmar (Birma)
- Kawa z Nepalu
- Kawa z Nikaragui
- Kawa z Panamy
- Kawa z Papui Nowej Gwinei
- Kawa z Peru
- Kawa z Puerto Rico
- Kawa z Rwandy
- Kawa z Tanzanii
- Kawa z Timoru
- Kawa z Ugandy
- Kawa z Wietnamu
- Kawa z Wybrzeża Kości Słoniowej
- Kawa z Zambii
- Kawa z Zimbabwe
- Kubańska kawa
Potrzebujesz porady?
Dlaczego produkty od nas?
- Dowóz za darmo nad 99 zl.
- Zadowolonych klientów
- Dostawa zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych
Kawa z Hondurasu
Honduras koncentruje się głównie na uprawie gatunku Arabica. Wilgotny i bardzo ciepły klimat tropikalny z obfitymi opadami jest bardzo korzystny. Kawa honduraska ma zatem smak czekoladowo-orzechowy, aromat wanilii oraz delikatną, zrównoważoną kwasowość. Kawa plantacyjna jest uprawiana przez… cały opis
SŁONY KARMEL KAWA ZIARNISTA
MALINOWA kawa ziarnista
HONDURAS GENUINE MARCALA kawa ziarnista
HONDURAS SHG EP BIO - kawa ziarnista
HONDURAS SHG BIO SWISS WATER DECAF - kawa ziarnista
HONDURAS FINCA LA HACIENDA - Micro Lot
Honduras SHG EP Los Geranios - kawa ziarnista
HONDURAS GEISHA SANTA BARBARA TRINIDAD - Micro Lot
HONDURAS GERARDO MEJÍA - EL TONTOLO - ANAEROBIC NATURAL
Kawa z Hondurasu
Honduras koncentruje się głównie na uprawie gatunku Arabica. Wilgotny i bardzo ciepły klimat tropikalny z obfitymi opadami jest bardzo korzystny. Kawa honduraska ma zatem smak czekoladowo-orzechowy, aromat wanilii oraz delikatną, zrównoważoną kwasowość.
Kawa plantacyjna jest uprawiana przez rolników na wysokości od 300 do 1500 metrów. Najważniejsze regiony kawowe w Hondurasie to Marcala, Santa Barbara, El Paraiso, La Paz i Cortez.